Home
Give us a call: +45 75 45 11 44
Send us an email
Our contact information
Print page

Oversigtskort

På vores klienters anmodning orienterer FOGA ApS ugentligt danske og udenlandske fiskere samt organisationer om relevante offshore aktiviteter i Nordsøen såvel som i Østersøen samt indre danske farvande. 

Informationen formidles i form af et oversigtskort, der består af henholdsvis et søkort og en tekst, som nærmere beskriver operationerne. Hver tirsdag udsendes nyhedsbrevet, der omhandler Nordsøen og hver torsdag udsendes nyhedsbrevet, der omhandler Østerseøn og indre danske farvande. 

Kortet kan gratis downloades fra vores hjemmeside, ligesom man gratis kan få tilsendt oversigtskortet på E-mail hver uge.

Nuværende klienter, der benytter sig af vores service til at informere om aktiviteter til havs inkluderer selskaber så som TotalEnergies E&P Denmark A/S, INEOS E & P, Vattenfall, Ørsted og Energinet m.fl.

Kontakt os venligst for, at tilmelde eller afmelde et oversigtskort eller for at modtage et tilbud på produktion af oversigtskort over et nyt projekt.

Vores informations medie er unikt i dens simplicitet, hvilket giver et hurtigt og effektivt overblik over hvilke områder hvori der er offshore aktiviteter der kan have indflydelse på f.eks. fiskeri.

FOGA ApS sikrer ad denne vej, at de fiskefartøjer, der fisker i Nordsøen er opdateret omkring survey kampagner, konstruktions arbejder, vedligehold og andre forhold, der kan have indflydelse på fiskeriet. Dette giver et praktisk og nemt overblik over, hvilke områder på havet der er andre aktiviteter i gang, hvorefter fiskeren kan planlægge næste togts fiskeri med behørig hensyntagen til dette. Desuden er en større del af modtagerne personer involveret i offshore operationerne samt administrationerne og underleverandørerne på landsiden, der af denne vej holder sig opdateret omkring de aktiviteter der foregår ude til søs.

© Crown Copyright and/or database rights. Reproduced by permission of The keeper of Public Records and the UK Hydrographic Office (www.GOV.uk/UKHO). 

www.GOV.uk/UKHO 

 

Downloads

FOGA ApS

Fiskernes orientering om offshore aktiviteter
Trafikhavnskaj 19
DK-6700 Esbjerg

Phone: +45 75 45 11 44
Mail: fish.infofogadk
Web: www.foga.dk

This website uses cookies. You find more Information about the use of cookies and personal data on our page Privacy.
Imprint / Impressum